МІСЯЦЬ ПОТОМУ
То був довгий місяць. Місяць, який розділив все наше життя на до та після. Місяць, що досі здається страшним сном. Місяць, який показав, хто є хто насправді. І водночас, це місяць, який відкрив нам тисячі героїв в Україні та за її межами та показав, як багато ми можемо зробити разом.
Місяць тому ми зібралися на молитву і запитали Бога, ЩО ми, як церкву можемо зробити. Здавалося, у нас немає нічого, чим ми можемо допомогти, але в нас було головне-було бажання і була віра. Під час молитви ми почули, що ми, наша церква, будемо тими, у чиїх руках «5 хлібів і 2 рибки» будуть множитися і що не маючи нічого, ми зможемо годувати тисячі людей, як написано в Біблії. В той момент це було незрозуміло і виглядало нереальним, але вже місяць, як Бог через нас творить Свої чудеса, з'єднує разом людей, церкви, організації; Чудовим чином відновлює наші сили, дає ресурси, фінанси і можливості і робить те, чого ми самі ніколи б не зробили.
За цей місяць допомогу одержали близько 7000 переселенців. Наш хостел та апартаменти прийняли 3500 осіб. Також ми допомогли у розселенні 2100 біженців. Понад 1700 осіб, отримали гуманітарну допомогу. Близько 250 тонн гуманітарної допомоги було перебрано та відправлено до України.

Ми хочемо й надалі бути вірними у виконанні того, що Бог нам доручає, тому ми не плануємо зупинятися. Якщо ви відчуваєте, що хочете стати частиною нашої команди, пишіть нам на пошту, телефонуйте за номерами телефонів, приходьте особисто до нас до центру. Також ви можете допомогти нам фінансово або придбати щось із списків необхідних речей, опублікованих у нас на сайті. Ми віримо, що бажання в серці вкладає Бог, а коли Він дає бажання, Він дає можливість це виконати, тому не бійтеся! Дякую за те що ви є! Благословень!